Hollandse Nieuwe Stijl

  

hns

Een foodtrend die je niet mag missen

Hollandse Nieuwe Stijl is haring zoals je 'm nog nooit geproefd hebt. Je kunt het zo gek niet bedenken: van sushi tot een shooter en van taco's tot tortilla's. En ook nog supergezond. Want haring is in elk opzicht goed vet en zit vol vitaminen.

Haring zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt

Hollandse Nieuwe Stijl ontstaat door jonge haring met diverse ingrediënten te combineren, waardoor de meest verrassende nieuwe gerechten ontstaan. Van een simpele taco of panini tot een spannende poké bowl of shooter. Laat je inspireren door de lekkere Quick & Tasty Hollandse Nieuwe Stijl-recepten. Allemaal eenvoudig om te maken, onweerstaanbaar om te eten en supergaaf om te delen.

 

Miljuschka en Hugo Kennis & Hollandse Nieuwe Stijl

Voor de campagne Hollandse Nieuwe Stijl, haring zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt, hebben wij culinair expert, foodie en haringliefhebster Miljuschka gevraagd verschillende Hollandse Nieuwe Stijl-recepten te bedenken. Ze zijn allemaal eenvoudig te maken en onweerstaanbaar lekker.

Ook, tv-kok en winnaar Expeditie Robinson 2020, Hugo Kennis ging aan de slag met ‘Haring zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt’. Hij maakte tijdens drie uitzendingen van het entertainment programma 5 Uur Live drie heerlijke Hollandse Nieuwe Stijl gerechten.

Ontdek jouw favoriete Hollandse Nieuwe Stijl

Culinaire gerechten Hollandse Nieuwe Stijl

Wij hebben ook aan de meer ervaren thuis-koks gedacht. Met acht inspirerende gerechten laat chef-kok Marco Somer de vele mogelijkheden van de Hollandse Nieuwe zien. Van een waanzinnige carpaccio tot een zintuigprikkelend dessert. Bij ieder gerecht onthult Marco het belangrijkste gedeelte van zijn bereidingswijze.