Aan Tafel!

Genieten van een lekker en duurzaam gevangen visje

Er zijn twee momenten om ook aandacht te hebben voor: het moment voordat je visaankoop op tafel belandt evenals het moment dat je de eettafel afruimt. Lees hier tips hoe om te gaan met je visaankopen voor het beste rendement.

 

Vis bewaren

De hele vissector is elke dag met passie en toewijding aan het werk om de beste, duurzame en zo vers mogelijke vis van de Noordzee naar jouw bord te brengen. Een echt puur natuurproduct waar we trots op mogen zijn.

Viseten met pappa

Vis van de Maand

Schol, zo oer-Hollands als kaas en klompen

In september geven wij de titel ‘Vis van de Maand’ aan een echt Hollands product... de schol. Hij is aantrekkelijk geprijsd, gemakkelijk te bereiden, bijzonder smaakvol en niet vet. Een groot deel gaat echter de grens over. Best gek dat we er zelf niet wat vaker van genieten. Een goede reden dus om schol wat vaker op tafel te zetten!   

Lees hier meer