Aan Tafel!

Genieten van een lekker en duurzaam gevangen visje

Er zijn twee momenten om ook aandacht te hebben voor: het moment voordat je visaankoop op tafel belandt evenals het moment dat je de eettafel afruimt. Lees hier tips hoe om te gaan met je visaankopen voor het beste rendement.

 

Vis bewaren

De hele vissector is elke dag met passie en toewijding aan het werk om de beste, duurzame en zo vers mogelijke vis van de Noordzee naar jouw bord te brengen. Een echt puur natuurproduct waar we trots op mogen zijn.

Viseten met pappa

Vis van de Maand

Langoustine, Vis van de Maand juli

Denk je aan langoustine dan denk je vaak aan een trendy plateau fruits de mer waarbij langoustines als pronkstuk bovenop deze etagère vol lekkernijen van rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren prijken. Maar door hun zoetige smaak en mager vlees smaken ze ook heerlijk in een maaltijdsalade, in combinatie met verschillende pastasoorten of op de BBQ. Wij hebben een zomers BBQ-recept voor je waarbij we langoustines combineren met een bietensalade en een frisse citrus-rozemarijnolie. Dit recept staat nog niet online maar kan je meenemen bij je visspecialist als je er toch bent voor een visje. 

Lees hier meer over langoustine