Aan Tafel!

Genieten van een lekker en duurzaam gevangen visje

Er zijn twee momenten om ook aandacht te hebben voor: het moment voordat je visaankoop op tafel belandt evenals het moment dat je de eettafel afruimt. Lees hier tips hoe om te gaan met je visaankopen voor het beste rendement.

 

Vis bewaren

De hele vissector is elke dag met passie en toewijding aan het werk om de beste, duurzame en zo vers mogelijke vis van de Noordzee naar jouw bord te brengen. Een echt puur natuurproduct waar we trots op mogen zijn.

Viseten met pappa

Vis van de Maand Recept Februari

Fish pie met wijting, groenten en oude kaas

Wijting krijgt deze maand het podium dat hij verdient. Wijting behoort tot de familie van de kabeljauw en heeft een gelijkwaardige smaak. Als we de Fransen mogen geloven is deze vis een ware delicatesse. De structuur van het vlees is zachter en vergt een kortere bereidingstijd. Menig restaurant en sterrenchef plaatsen deze vis graag op de kaart. Ga zelf aan de slag met het recept van de maand en wees een sterrenchef in eigen keuken! Deze fish pie uit de oven staat binnen 30 minuten op tafel.    

Ga hier naar het recept