Aan Tafel!

Genieten van een lekker en duurzaam gevangen visje

Er zijn twee momenten om ook aandacht te hebben voor: het moment voordat je visaankoop op tafel belandt evenals het moment dat je de eettafel afruimt. Lees hier tips hoe om te gaan met je visaankopen voor het beste rendement.

 

Vis bewaren

De hele vissector is elke dag met passie en toewijding aan het werk om de beste, duurzame en zo vers mogelijke vis van de Noordzee naar jouw bord te brengen. Een echt puur natuurproduct waar we trots op mogen zijn.

Viseten met pappa

Vis van de Maand

Tarbot, een feestelijke vissoort voor een feestelijke maand!

We hebben weer een nieuwe 'Vis van de Maand'! December staat in het teken van de tarbot. Tarbot noemt men ook wel 'Keizer onder de vissen' en 'Lieveling van de zee'. Het is een van de grootste platvissen en wordt als een luxe vis gezien. Deze vis is met zijn heerlijke sappige, witte visvlees prima thuis te bereiden. Vraag bij je visspecialist naar het nieuwe 'Vis van de Maand'-recept met tarbot uit de oven.

Lees hier meer