Aan Tafel!

Genieten van een lekker en duurzaam gevangen visje

Er zijn twee momenten om ook aandacht te hebben voor: het moment voordat je visaankoop op tafel belandt evenals het moment dat je de eettafel afruimt. Lees hier tips hoe om te gaan met je visaankopen voor het beste rendement.

 

Vis bewaren

De hele vissector is elke dag met passie en toewijding aan het werk om de beste, duurzame en zo vers mogelijke vis van de Noordzee naar jouw bord te brengen. Een echt puur natuurproduct waar we trots op mogen zijn.

Viseten met pappa

Vis van de Maand

Griet, Vis van de Maand december

Iedere maand schotelen wij je een nieuw recept voor met de 'Vis van de Maand'. In december zetten we de griet in de spotlight. Deze platvis hoort thuis in het rijtje van schol, tong en schar. Die griet is een minder bekende, maar minstens zo lekker. Deze vis wordt als zeer welkome bijvangst gevangen door onze Nederlandse vissers. Juist in de feestelijke decembermaand heeft iedereen wel eens een gast aan tafel. Een extra reden om ‘deze lekkere meid’ in huis te halen. Speciaal voor jou hebben wij een heerlijk maandrecept 'Gebakken griet met zeekraal, appel en druiven’gemaakt. Het recept staat nog niet online dus neem het gratis recept mee als je toch bij de visspecialist bent voor een lekker visje.

Lees hier meer over de griet