Aan Tafel!

Genieten van een lekker en duurzaam gevangen visje

Er zijn twee momenten om ook aandacht te hebben voor: het moment voordat je visaankoop op tafel belandt evenals het moment dat je de eettafel afruimt. Lees hier tips hoe om te gaan met je visaankopen voor het beste rendement.

 

Vis bewaren

De hele vissector is elke dag met passie en toewijding aan het werk om de beste, duurzame en zo vers mogelijke vis van de Noordzee naar jouw bord te brengen. Een echt puur natuurproduct waar we trots op mogen zijn.

Viseten met pappa

Vis van de Maand

Tong, Vis van de Maand september

Iedere maand schotelen wij je een nieuw recept voor met de 'Vis van de Maand'. September staat in het teken van tong. En daar hebben wij weer een heerlijk 'Vis van de Maand'-recept voor gemaakt. Uit de vele verschillende manieren waarop je tong kunt bereiden, hebben wij gekozen voor een gerecht met gerookte tong. Roken is een zeer smakelijke manier om vis te bereiden en je kunt het eenvoudig thuis doen. Bereid eens deze kort gerookte tongrolletjes met andijvie en kappertjes en je weet niet wat je proeft! Dit recept staat niet online maar kan je gratis meenemen bij je visspecialist als je er toch bent voor een visje. 

Lees hier meer over tong