Visculinair magazine en Kookboek

Kun je geen genoeg krijgen van de recepten en achtergrondverhalen over vis en de sector op Visrecepten.nl? Dan hebben we goed nieuws voor je: elk kwartaal geeft het Nederlands Visbureau het culinaire inspiratiemagazine Visculinair uit vol heerlijke recepten en achtergrondverhalen uit de vissector.

Visculinair, hét magazine voor lekkerbekken

Niets is lekkerder dan op de bank bladeren door je favoriete magazine. Elk kwartaal publiceren we als eerste de nieuwste recepten in het magazine. Later vind je ze ook op Visrecepten.nl. Naast de recepten lees je over de favoriete visgerechten van BN'ers, de kooktips van pro's en achtergrondverhalen uit de vissector. Dat is 30 pagina's smullen voor lekkerbekken.

Verkrijgbaar bij...

Ga voor een recent exemplaar van het magazine naar jouw visspecialist. Oudere exemplaren kun je bestellen in de webshop van het Nederlands Visbureau.

 

Over Visculinair, het Kookboek

In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.

Visculinair kookboek

Verkrijgbaar bij...

Jouw visspecialist of de webshop van het Nederlands Visbureau.


 

Samenrken met

Contactformulier

CAPTCHA