Visculinair Magazine en Kookboek

Kun je geen genoeg krijgen van de recepten en achtergronden op Visrecepten.nl? Dan hebben we goed nieuws voor je: elk kwartaal geeft het Nederlands Visbureau het culinaire inspiratiemagazine Visculinair uit vol heerlijke recepten en achtergrondverhalen uit de vissector.

Visculinair Magazine,

hét magazine voor lekkerbekken

Niets is lekkerder dan op de bank bladeren door je favoriete magazine. Elk kwartaal brengen we je de heerlijkste recepten van Visrecepten.nl in magazinevorm aan. Naast de recepten lees je over de favoriete visgerechten van BN'ers, de kooktips van pro's en achtergrondverhalen uit de vissector. Dat is 30 pagina's smullen voor lekkerbekken.

Bekijk de preview:

 

Verkrijgbaar bij...

Ga voor een recent exemplaar van het magazine naar jouw visspecialist. Oudere exemplaren kun je bestellen in de  webshop van het Nederlands Visbureau.


 

 


Over Visculinair, het Kookboek

In navolging van het zeer succesvolle magazine, is het 84 pagina's tellende Visculinair Kookboek met maar liefst 46 visrecepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.

Klik hier voor een preview

Visculinair kookboek

 


Verkrijgbaar bij...

Jouw visspecialist of de webshop van het Nederlands Visbureau.


 

Samenrken met

Contactformulier