Nieuws

Op deze pagina lees je alle laatste nieuwtjes op het gebied van vis. Van de start van het haringseizoen, visgerelateerde events bij jou in de buurt tot leuke winacties en andere nieuwe items op de Visrecepten website.

maandag 15 januari 2024

Feestelijk genieten

Laat je verrassen door de nieuwste wintereditie van de Visculinair! In deze uitgave inspireren wij je met 'visgebak' voor feestelijke momenten, tips voor een mooi gedekte tafel en leuke zilte schatten. Bovendien wordt ook vooruit gekeken naar 2024.

Lees meer

vrijdag 8 december 2023

Doen! Vis en groenten in het seizoen

Komende maanden kunnen we weer volop genieten van seizoensgroenten zoals andijvie, boerenkool, broccoli, sperziebonen en spinazie. Nu horen we je denken: maar die zijn toch het hele jaar te koop? Dat klopt, maar groenten in het seizoen kopen, heeft wel degelijk voordelen.

Lees meer

woensdag 28 juni 2023

Vissige zomeruitjes van 2023

De hele zomerperiode kan menig visliefhebber zich wanen in de leukste vissersplaatsen van Nederland. Van Texel tot Yerseke: er is altijd wel een leuk evenement met een visserijtintje die je kunt bezoeken!  

Lees meer

dinsdag 27 juni 2023

VEILING EERSTE VAATJE HARING ZORGT VOOR MEGARECORD

Scheveningen, donderdag 22 juni - Vandaag is op de Visafslag Scheveningen het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild voor maar liefst 159.500 euro. De opbrengst van het eerste haringvaatje, bij elkaar gebracht door tientallen bieders, is dit jaar geschonken aan Voedselbanken Nederland.

Lees meer

vrijdag 16 juni 2023

Vis on Fire!

De zomerperiode staat ook wel bekend als hét barbecueseizoen. De temperatuur stijgt, de BBQ krijgt weer een grondige schoonmaakbeurt, parken en tuinen raken overvol met fanatieke barbecueliefhebbers.

Lees meer

woensdag 21 september 2022

Support jij de Vangst van de Dag?

We beseffen het niet altijd, maar iedereen kan er op een overwachts moment afhankelijk van zijn: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM).

Lees meer