Ingrediënten
- 2 haringen
- 2 dl bietengazpacho, kant-en-klaar
- 4 plakjes chorizo
- bakje wakame
Bereidingswijze
- Schenk de bietengazpacho in een mooi schaaltje.
- Prik een plakje chorizo aan een prikker en rijg 1/4 deel van de haring aan de prikker.
- Je krijgt dan een heerlijke haringpincho.
- Doe wat wakame op de gazpacho voor de garnering en leg tenslotte de pincho schuin op het schaaltje.
Tip
Presenteer dit originele haringhapje als shooter of als appetizer voor een lunch of diner!
Haring
De haringvisserij in Nederland is een van de oudste, bestaande visserijen. De toegestane vangst van haring is enorm: 518.000 ton.
Voedingswaarden:
Per 100 gram onbereid product:
- Energie:
-
216 kcal/906 kj
- Vetten:
-
16.00 g.
- Eiwitten:
-
18.00 g.