Ingrediënten

  • 2 haringen
  • 2 dl bietengazpacho, kant-en-klaar
  • 4 plakjes chorizo
  • bakje wakame

Bereidingswijze

  1. Schenk de bietengazpacho in een mooi schaaltje.
  2. Prik een plakje chorizo aan een prikker en rijg 1/4 deel van de haring aan de prikker.
  3. Je krijgt dan een heerlijke haringpincho.
  4. Doe wat wakame op de gazpacho voor de garnering en leg tenslotte de pincho schuin op het schaaltje.

Tip

Presenteer dit originele haringhapje als shooter of als appetizer voor een lunch of diner!

Omega 3-vetzuren

Deze vis is rijk aan Omega 3-vetzuren, deze beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon.

Lees meer over gezonde vetten

Haring

De haringvisserij in Nederland is een van de oudste, bestaande visserijen. De toegestane vangst van haring is enorm: 518.000 ton.

Alles over Haring

Haring

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
216 kcal
/
906 kj
Vetten:
16.00 g.
Eiwitten:
18.00 g.