Win! Een slowcooker (7x) om de lekkerste visrecepten te maken!

donderdag 15 november 2018
Win! Een slowcooker (7x) om de lekkerste visrecepten te maken!

Deze winactie is gesloten. Bekijk onderaan deze pagina de winnende vissoepen!

Tijdens de feestdagen willen we meestal extra uitpakken, iets anders dan afgelopen jaar en een bijzonder recept op tafel serveren. Je zult er vast al over nagedacht hebben: ‘’Wat zullen we dit jaar voor lekkers maken?’’. Je staat weer uren in de keuken, terwijl je nog een lekkere boswandeling had willen maken, voordat heel het huis weer vol zit met vrienden en familie.

Wat kun je winnen?

Daarom starten wij samen met De Slowcookery een leuke winactie. Speciaal voor de feestdagen maak jij kans op één van de zeven slowcookers, zwart of rood, de keuze is aan jou. De slowcooker is een bijzonder praktisch en veelzijdig keukenapparaat. Is het niet heerlijk om op een koude winteravond na een lange dag thuis te komen en niets te hoeven doen? Je kunt zelfs in een warm schuimend bad stappen terwijl het eten geduldig op jou en de visite wacht. Niks meer om je zorgen over te maken!

Wat moet je doen om te winnen?

Om kans te maken op een slowcooker, laat jij jouw kookkunsten aan ons zien. We dagen je uit om een vissoep te maken! Helemaal hoe jij de vissoep lekker vindt. Met dit koude weer is namelijk niets zo lekker als een warm kopje vissensoep!

Vertel ons waarom jouw vissoep moet winnen en wat deze zo speciaal maakt, natuurlijk verwachten wij er een foto bij en de geheime ingrediënten! Stuur het op naar info@visbureau.nl en wellicht bereid jij de eerst volgende vissoep in je eigen slowcooker. Doe je best en laat ons door jou verrassen!

Geen inspiratie? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een visrecept van ons bereiden. Neem bijvoorbeeld het volgende recept:

 

American Chowder met heek

 

Meedoen kan tot en met vrijdag 7 december 2018. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een de actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

 

Bekijk de actievoorwaarden hier. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door De Slowcookery.


Naar overzicht