Ingrediënten

  • 300 g zeewolf
  • 100 g gekookte mosselen
  • 1 tl sambal
  • 3 el ketjap manis
  • 1 el citroensap
  • 1 el slaolie

Ook te bereiden met…

Bereiding

  1. Snijd de zeewolf in stukjes van 2½ cm. Rijg de stukjes zeewolf met daartussen de mosselen aan de spiezen.
  2. Meng de sambal met de ketjap, het citroensap en de olie en bestrijk hiermee de visspiezen. Leg de spiezen een half uurtje in de koelkast.
  3. Rooster de visspiezen op de hete barbecue rondom een beetje bruin en gaar (ongeveer 5 minuten).

Gebruik vier spiezen.

Zeewolf

De zeewolf is een vis uit de familie van de zeewolven en de grote orde van de baarsachtigen.

Alles over Zeewolf

Zeewolf

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
/