Ingrediënten
- 300 g zeewolf
- 100 g gekookte mosselen
- 1 tl sambal
- 3 el ketjap manis
- 1 el citroensap
- 1 el slaolie
Bereiding
- Snijd de zeewolf in stukjes van 2½ cm. Rijg de stukjes zeewolf met daartussen de mosselen aan de spiezen.
- Meng de sambal met de ketjap, het citroensap en de olie en bestrijk hiermee de visspiezen. Leg de spiezen een half uurtje in de koelkast.
- Gebruik vier spiezen en rooster deze op de hete barbecue rondom een beetje bruin en gaar (ongeveer 5 minuten).
Tip
Lekker met een frisse salade met lente-ui.
.
Lekker met een frisse salade met lente-ui.
Zeewolf
De zeewolf is een vis uit de familie van de zeewolven en de grote orde van de baarsachtigen.
Voedingswaarden:
Per 100 gram onbereid product:
- Energie:
- /