Ingrediënten

  • 600 g zeeduivel, in 4 stukken
  • 8 plakken spek
  • 4 takjes rozemarijn
  • bloem
  • 2 el olijfolie

Bereiding

  1. Wikkel om de moten zeeduivel een plak spek en steek er een takje rozemarijn door.
  2. Doe wat bloem op een bord en haal de zeeduivelpakketjes erdoor.
  3. Verhit de olie op hoog vuur en doe de zeeduivel in de pan als de olie goed heet is.
  4. Laat de vis aan elke kant 3 minuten bakken tot het spek goudbruin is.

Zeeduivel

De zeeduivel is een straalvinnige vis uit de familie van zeeduivels. Deze vis wordt ook wel hozemond, staartvis of lotte genoemd.

Alles over Zeeduivel

Zeeduivel

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
74 kcal
/
311 kj
Vetten:
1.50 g.
Eiwitten:
15.00 g.