Ingrediënten
- 450 g zeevruchten
- 350 g spaghetti
- 200 g cherrytomaatjes
- 300 g spinazie
- 2 el olijfolie
- 15 g bladpeterselie
- 2 tenen knoflook
- peper en zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Pof de tomaten in 8 minuten gaar met de helft van de olie.
- Snijd de peterselie en knoflook grof, verhit de rest van de olie in een pan en verhit de peterselie en knoflook op middelhoog vuur 3 minuten. Voeg de vis toe en bak nog 7 minuten mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en schep over in diepe borden.
- Serveer het vismengel erbij en garneer met de gepofte tomaten en olie.
Dit recept is gemaakt door: Luukskitchen.com
Fruits de mer
Voedingswaarden:
Per 100 gram onbereid product:
- Energie:
- /