Ingrediënten

  • 200 g tilapiafilet, in blokjes
  • 3 el sesamolie
  • 2 cm verse gemberwortel, fijngehakt
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 1 rode peper zonder zaadjes, in reepjes
  • sap en geraspte schil van ½ citroen
  • 1 struik paksoi, in brede repen
  • 1-2 el Japanse sojasaus

Bereiding

  1. Verhit de sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook, rode peper en citroenschil heel even tot het gaat geuren.
  2. Schep de blokjes tilapia erdoor en roerbak ze op een hoge stand in ongeveer 3 minuten lichtbruin.
  3. Schep de paksoi erdoor en roerbak alles 2-3 minuten op hoge stand. Voeg de sojasaus toe en warm het gerecht nog 2 minuten zachtjes door.

Lekker met rijst of noedels.

Tilapia

Tilapia is een kweekvis.

Alles over Tilapia

Tilapia

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
114 kcal
/
481 kj
Vetten:
4.80 g.
Eiwitten:
17.90 g.