Ingrediënten

  • 100 g Hollandse garnalen
  • 400 g spaghetti
  • 30 gram boter
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 citroen - geraspte schil en sap
  • 2 kleine courgettes gewassen en in kleine blokjes
  • verse bieslook, naar smaak
  • zout en peper

Kijk voor de bereiding van dit recept naar de live kooksessie van Susan Aretz op Instagram (@SusanAretz) op zondag 29 maart om 16:00 uur. 

Kun je niet live meekijken? Het recept verschijnt maandag 30 maart op deze pagina.

Veel plezier! 

    Bron
    Susan Aretz, Smulpaapje i.o.v. Nederlands Visbureau

    Hollandse garnaal

    Er zijn heel wat soorten garnalen die over de hele wereld voorkomen, waarvan er zo’n driehonderd benut worden voor menselijke consumptie. Daarvan geldt de Hollandse garnaal (Crangon crangon) als een van de bekendste soorten.

    Alles over Hollandse garnaal

    Hollandse garnaal

    Voedingswaarden:

    Per 100 gram onbereid product:

    Energie:
    90 kcal
    /
    380 kj
    Vetten:
    2.00 g.
    Eiwitten:
    18.00 g.