Ingrediënten

  • 400 g kabeljauw of andere vis of een combinatie
  • 1 tl zout
  • 4 tl Cajun kruiden
  • 2 eiwitten
  • 2 el maïzena

Bereiding:

  1. Maal alles in de keukenmachine tot een gladde pasta.
  2. Verdeel de pasta in 8 gelijke delen en vorm er 8 burgertjes van.
  3. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
  4. Bak de burgertjes op de gourmetset door en door gaar.

 

Tip

Topping voor bij de hamburgers: Meng 3 el mayonaise, 3 el Griekse yoghurt, 1 tl viskruiden, peper en zout en een flinke scheut citroensap met elkaar.

Kabeljauw

De meeste kabeljauwachtigen zijn gemakkelijk te herkennen aan de 3 rugvinnen en de 2 buik- of anaalvinnen. De kabeljauw wordt maximaal 1,9 meter lang en is een vissoort die alleen in koudere gebieden voorkomt.

Alles over Kabeljauw

Kabeljauw

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
72 kcal
/
304 kj
Vetten:
0.70 g.
Eiwitten:
16.40 g.