Ingrediënten
- 150 g gerookte forelfilet
- 2 meergranen pistolets
- 1 bakje tuinkers
- 4 el mayonaise
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 citroen - geraspte schil en sap
- 2 kleine trostomaatjes
Bereiding
- 
Snijd de broodjes open. 
- 
Meng knoflook, citroenrasp, citroensap en peper door de mayonaise en verdeel dit over de broodjes. 
- 
Snijd de forelfilets in repen en leg ze op de broodjes. 
- 
Knip de tuinkers los en strooi het over de gerookte forel en garneer met de tomaatjes. 
(Regenboog)Forel
                       
                  
Voedingswaarden:
Per 100 gram onbereid product:
- Energie:
- 
            126 kcal/526 kj
- Vetten:
- 
            5.80 g.
- Eiwitten:
- 
            18.40 g.
 
    