Recepten & bereiden
Op vrijwel elke hoek kun je tegenwoordig wel terecht voor een lekker visje. Bij de visspecialist, de horeca of de supermarkt wordt het assortiment steeds breder. Welke vissoort je uiteindelijk ook kiest, vers, in blik, gerookt of in een andere vorm: Visrecepten.nl helpt je op weg om het juiste recept te vinden en geeft je alle basistechnieken en weetjes die je maar nodig kunt hebben.
Leer de basistechnieken
Ben je nog geen ster in de keuken of wil je een keer iets anders proberen dan vis bakken?
We leggen alle basisbereidingen zoals bakken, frituren, stoven, stomen etc. etc. stap voor stap aan je uit zodat het niet (meer) kan mislukken.
De gouden tips & tricks voor in de keuken
Chefs, hobbykoks en echte viskenners uit de vissector delen de beste tips voor de bereiding van vis met jou. Doe er je voordeel mee, want het bewaren, voorbereiden en garen van vis wordt op deze manier een stuk makkelijker.
Cheatsheet bereidingstijden
Weet je nooit hoelang zalm in de oven moet of wanneer een scholletje goed doorbakken is? Voor al dat soort momenten in de keuken hebben wij 'de cheatsheet bereidingstijden' in het leven geroepen. Hier kun je snel even spieken wanneer jouw vis 'cooked to perfection' is.