Ingrediënten
- 400 g pietermanfilet, in reepjes gesneden
- 8 kleine maïstortilla's
- 20 cherrytomaten, fijngehakt
- 2 rode uien, fijngehakt
- 1 rode peper, fijngehakt
- ½ tl paprikapoeder
- 1 limoen, in partjes
- verse koriander, gehakt
- zeezout en peper, versgemalen
Bereiding
- Maak de pico de gallo door in een kom de tomaten, rode ui, rode peper en koriander te mengen. Voeg het sap van een halve limoen toe en breng op smaak met zout en peper.
- Dep de pieterman goed droog. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de pietermanfilet in ongeveer 4 à 5 minuten goudbruin en gaar.
- Verwarm de tortilla's kort in een droge pan. Verdeel de vis over de tortilla's, voeg een flinke lepel pico de gallo toe en besprenkel met extra limoensap.
- Bestrooi met verse koriander en serveer direct.