Ingrediënten
- 300 g tonijnfilet
- 50 g gevulde olijven (met pimento)
- 1 teentje knoflook
- 2 el citroensap
- 1 tl verse of gedroogde tijm
- mespunt suiker
- 4 el olijfolie
- peper en zout
Bereiding
-
Snijd de olijven in dunne plakjes.
-
Pers het teentje knoflook uit en meng het met het citroensap, de tijm, een snufje peper, een snufje zout, de suiker en de olie.
-
Spoel de tonijn met koud water af en dep de vis droog.
-
Snijd de tonijn in heel dunne plakjes en leg ze naast elkaar op vier borden.
-
Besprenkel de vis met de knoflookdressing. Verdeel de plakjes olijf erover.
Tonijn
Voedingswaarden:
Per 100 gram onbereid product:
- Energie:
-
96 kcal/402 kj
- Vetten:
-
1.00 g.
- Eiwitten:
-
21.50 g.