Ingrediënten

  • 500 g kibbeling kant en klaar
  • 500 g spitskool of witte kool in smalle reepjes
  • 2-3 eetlepels olie
  • 1 citroen uitgeperst
  • peper, versgemalen
  • mespuntje mosterd
  • 2 el grove mosterd
  • 2 eetlepels peterselie fijngehakt

Bereiding

Leg de koolreepjes in een vergiet en giet er kokend water over. Verhit de wok, voeg de helft van de olie toe. Roerbak de kibbeling 2-3 minuten op een hoge stand. Schep deze uit de wok en houd de vis warm onder aluminiumfolie.

Roerbak de kool 3 minuten in de rest van de olie. Voeg citroensap en peper en zout toe. Schep de mosterd en 1 eetlepel peterselie erdoor, bak nog 1 minuut en verdeel de mosterdkool over 4 warme borden.

Verdeel de warme kibbeling erover en bestrooi met de rest van de peterselie.






Serveertip

Serveer er gekookte krieltjes en plakken (verse) ananas bij.