Mijn account

Welkom bij Visrecepten.nl. Met je eigen account kun je overal je boodschappenlijst bekijken en je favoriete recepten inzien. 

Jouw recepten

Mijn favoriete recepten

Wordt het vanavond een scholletje, een broodje makreel of een heerlijke vistaart? Op Visrecepten.nl ben je aan het juiste adres voor de allerlekkerste recepten met vis. Met ruim 1.000 recepten kan het bijna niet anders dan dat jouw favoriete recept er tussen zit. Maak een account aan en sla al je favoriete recepten op.

Bekijk mijn recepten

Ingrediënten

Mijn boodschappen

Wist je dat je aan de hand van jouw favoriete visrecepten een handig boodschappenlijstje kunt maken? Wanneer je recepten toevoegt als favoriet komen ze in jouw "Mijn Visrecepten.nl" omgeving te staan en wordt er automatisch een boodschappenlijst gemaakt. Zo zie je in een oogopslag welke ingrediënten je moet halen om de recepten thuis te maken. Handig!

Bekijk mijn boodschappen

Vis van de Maand

Poon, Vis van de Maand augustus

In augustus is de knorhaan oftewel poon de ‘Vis van de Maand’. Dit lokaal gevangen visje heeft een fijne smaak (zoet-garnaalachtig) en kan bovendien goed worden gegrild, gestoofd, gebakken en gerookt. Omdat poon in de zomer veel wordt aangeland, vinden wij het een mooi moment dit visje extra onder de aandacht te brengen. Bij je visdetaillist vind je dan ook een gratis recept van gegrilde poon met rozenharissa saffraanmayo en gepofte aardappels. Deze moet je echt een keer proberen!

Lees hier meer over poon