Mijn account

Welkom bij Visrecepten.nl. Met je eigen account kun je overal je boodschappenlijst bekijken en je favoriete recepten inzien. 

Jouw recepten

Mijn favoriete recepten

Wordt het vanavond een scholletje, een broodje makreel of een heerlijke vistaart? Op Visrecepten.nl ben je aan het juiste adres voor de allerlekkerste recepten met vis. Met ruim 1.000 recepten kan het bijna niet anders dan dat jouw favoriete recept er tussen zit. Maak een account aan en sla al je favoriete recepten op.

Bekijk mijn recepten

Ingrediënten

Mijn boodschappen

Wist je dat je aan de hand van jouw favoriete visrecepten een handig boodschappenlijstje kunt maken? Wanneer je recepten toevoegt als favoriet komen ze in jouw "Mijn Visrecepten.nl" omgeving te staan en wordt er automatisch een boodschappenlijst gemaakt. Zo zie je in een oogopslag welke ingrediënten je moet halen om de recepten thuis te maken. Handig!

Bekijk mijn boodschappen

Vis van de Maand

Schar, eerste nieuwe 'Vis van de Maand' 2022

We hebben weer een nieuwe 'Vis van de Maand'! Januari staat in het teken van de schar. Schar is een vis waarvan de smaak in de buurt komt van schol. Heel betaalbaar en mager bovendien, ideaal voor deze maand waarin veel mensen de broekriem letterlijk en figuurlijk weer aanhalen. Vraag bij je visspecialist naar het nieuwe 'Vis van de Maand'-recept met gebakken schar en teriyaki wintergroenten.

Lees hier meer