Mijn account

Welkom bij Visrecepten.nl. Met je eigen account kun je overal je boodschappenlijst bekijken en je favoriete recepten inzien. 

Jouw recepten

Mijn favoriete recepten

Wordt het vanavond een scholletje, een broodje makreel of een heerlijke vistaart? Op Visrecepten.nl ben je aan het juiste adres voor de allerlekkerste recepten met vis. Met ruim 1.000 recepten kan het bijna niet anders dan dat jouw favoriete recept er tussen zit. Maak een account aan en sla al je favoriete recepten op.

Bekijk mijn recepten

Ingrediënten

Mijn boodschappen

Wist je dat je aan de hand van jouw favoriete visrecepten een handig boodschappenlijstje kunt maken? Wanneer je recepten toevoegt als favoriet komen ze in jouw "Mijn Visrecepten.nl" omgeving te staan en wordt er automatisch een boodschappenlijst gemaakt. Zo zie je in een oogopslag welke ingrediënten je moet halen om de recepten thuis te maken. Handig!

Bekijk mijn boodschappen

Vis van de Maand

Griet, Vis van de Maand december

Iedere maand schotelen wij je een nieuw recept voor met de 'Vis van de Maand'. In december zetten we de griet in de spotlight. Deze platvis hoort thuis in het rijtje van schol, tong en schar. Die griet is een minder bekende, maar minstens zo lekker. Deze vis wordt als zeer welkome bijvangst gevangen door onze Nederlandse vissers. Juist in de feestelijke decembermaand heeft iedereen wel eens een gast aan tafel. Een extra reden om ‘deze lekkere meid’ in huis te halen. Speciaal voor jou hebben wij een heerlijk maandrecept 'Gebakken griet met zeekraal, appel en druiven’gemaakt. Het recept staat nog niet online dus neem het gratis recept mee als je toch bij de visspecialist bent voor een lekker visje.

Lees hier meer over de griet