Mijn account

Welkom bij Visrecepten.nl. Met je eigen account kun je overal je boodschappenlijst bekijken en je favoriete recepten inzien. 

Jouw recepten

Mijn favoriete recepten

Wordt het vanavond een scholletje, een broodje makreel of een heerlijke vistaart? Op Visrecepten.nl ben je aan het juiste adres voor de allerlekkerste recepten met vis. Met ruim 1.000 recepten kan het bijna niet anders dan dat jouw favoriete recept er tussen zit. Maak een account aan en sla al je favoriete recepten op.

Bekijk mijn recepten

Ingrediënten

Mijn boodschappen

Wist je dat je aan de hand van jouw favoriete visrecepten een handig boodschappenlijstje kunt maken? Wanneer je recepten toevoegt als favoriet komen ze in jouw "Mijn Visrecepten.nl" omgeving te staan en wordt er automatisch een boodschappenlijst gemaakt. Zo zie je in een oogopslag welke ingrediënten je moet halen om de recepten thuis te maken. Handig!

Bekijk mijn boodschappen

Vis van de Maand Recept Februari

Fish pie met wijting, groenten en oude kaas

Wijting krijgt deze maand het podium dat hij verdient. Wijting behoort tot de familie van de kabeljauw en heeft een gelijkwaardige smaak. Als we de Fransen mogen geloven is deze vis een ware delicatesse. De structuur van het vlees is zachter en vergt een kortere bereidingstijd. Menig restaurant en sterrenchef plaatsen deze vis graag op de kaart. Ga zelf aan de slag met het recept van de maand en wees een sterrenchef in eigen keuken! Deze fish pie uit de oven staat binnen 30 minuten op tafel.    

Ga hier naar het recept