Mijn account

Welkom bij Visrecepten.nl. Met je eigen account kun je overal je boodschappenlijst bekijken en je favoriete recepten inzien. 

Recepten

Mijn favoriete recepten

Wordt het vanavond een scholletje, een broodje makreel of een heerlijke vistaart? Op Visrecepten.nl ben je aan het juiste adres voor de allerlekkerste recepten met vis. Met ruim 1.000 recepten kan het bijna niet anders dat jouw favoriete recept er tussen zit. Maak een account aan en sla al je favorieten op.

Bekijk mijn recepten

Ingrediënten

Mijn boodschappen

Wist je dat je aan de hand van jouw favoriete visrecepten een handig boodschappenlijstje kunt maken? Wanneer je recepten toevoegt als favoriet komen ze in jouw "Mijn Visrecepten.nl" omgeving te staan en wordt er automatisch een boodschappenlijst gemaakt. Zo zie je in een oogopslag welke ingrediënten je moet halen om de recepten thuis te maken. Handig!

Bekijk mijn boodschappen

Blog

Een zee aan mogelijkheden

We rijden allemaal wel eens op een frisse, droge vrije dag richting de kust: even lekker uitwaaien op het strand! Heerlijk om te lopen langs de branding en te turen naar de golvenmassa die zich uitstrekt tot de horizon. En vervolgens natuurlijk even lekker chillen met een smakelijk drankje en hapje in een van de strandpaviljoens of op de boulevard. Het is een populair uitje op een vrije zondag, dat zelfs op deze dag van de week voor files kan zorgen.

Lees meer