Mijn account

Welkom bij Visrecepten.nl. Met je eigen account kun je overal je boodschappenlijst bekijken en je favoriete recepten inzien. 

Jouw recepten

Mijn favoriete recepten

Wordt het vanavond een scholletje, een broodje makreel of een heerlijke vistaart? Op Visrecepten.nl ben je aan het juiste adres voor de allerlekkerste recepten met vis. Met ruim 1.000 recepten kan het bijna niet anders dan dat jouw favoriete recept er tussen zit. Maak een account aan en sla al je favoriete recepten op.

Bekijk mijn recepten

Ingrediënten

Mijn boodschappen

Wist je dat je aan de hand van jouw favoriete visrecepten een handig boodschappenlijstje kunt maken? Wanneer je recepten toevoegt als favoriet komen ze in jouw "Mijn Visrecepten.nl" omgeving te staan en wordt er automatisch een boodschappenlijst gemaakt. Zo zie je in een oogopslag welke ingrediënten je moet halen om de recepten thuis te maken. Handig!

Bekijk mijn boodschappen

Vis van de Maand

Schol, Vis van de Maand mei

Samen met de vissector geven wij elke maand een andere vissoort een podium. De kalender 'Vis van de Maand' is samengesteld in samenspraak met vissers, groothandelaren en detaillisten. Hierbij is rekening gehouden met seizoenen, beschikbaarheid en welke vis extra aandacht verdient. In mei is schol 'Vis van de Maand'. Vraag je visspecialist naar het nieuwe 'Vis van de Maand'-recept scholpannetje met cherrytomaatjes, groenten en mosterd.

Lees hier meer over schol