Support jij de Vangst van de Dag?

woensdag 21 september 2022
KNRM

We beseffen het niet altijd, maar iedereen kan er op een overwachts moment afhankelijk van zijn: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). De vrijwillige bemanning van de KNRM komt niet alleen in actie wanneer strandgangers ongelukkigerswijs in de problemen raken, maar ook voor 'onze' gewonde visserlui, een kotter die zinkende is of slagzij maakt of een vissersschip met brand aan boord... Daarnaast kunnen visserlui all over the world 24/7 een beroep doen op de artsen van de KNRM Radio Medische Dienst. Een organisatie waar we dus niet zonder kunnen. Wat veelal onbekend is, is dat de KNRM geen overheidsdienst is maar een zelfstandige organisatie met een eigen financiering, die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen. 

Wij van het Nederlands Visbureau, met de vissector als eigen achterban, willen deze organisatie zoveel mogelijk steunen en daarom hebben wij ons ingeschreven voor Captain of Sales. Dit is een wedstrijddag, georganiseerd door de KNRM, met als doel zo veel mogelijk opdrachten te winnen en opbrengsten te realiseren voor dit goede doel. 

Deelname vanuit het Nederlands Visbureau gebeurt onder de naam ‘Vangst van de dag’. Omdat de KNRM voor niemand een ‘ver-van-mijn-bed-show’ betreft, delen we dit bericht over de wedstrijddag ook met jou. Misschien spreekt het je aan en wil je ons helpen goed voor de dag te komen? Iets met ‘alle kleine beetjes’…?

Vind jij de KNRM ook een mooie organisatie? Support ons dan tijdens het Captains of Sales-event. 

Lees hier hoe je Team ‘Vangst van de dag’ kunt steunen: https://www.captainofsales.nl/team/nederlands-visbureau

Kijkerstip: de tv-serie ‘Redders op zee’ brengt het bijzondere werk van vrijwilligers op reddingboten in beeld. De serie is te zien vanaf dinsdag 11 oktober om 21.30 uur bij de EO op NPO 1.


Naar overzicht