Visrecepten.nl winactie

De frequente bezoeker van Visrecepten.nl heeft gemerkt dat de site in een nieuw, fris jasje is gestoken. Om dit heuglijke feit te vieren hebben we een leuke winactie. Lees snel verder wat je kunt winnen en wat je hiervoor moet doen.

Wat kun je winnen?

recepten

Visrecepten.nl geeft 5x een receptpakket naar keuze weg (voor maximaal 4 personen), waarmee jouw favoriete visrecept van de site kunt maken. Je hebt keuze uit de ruim 800 recepten die Visrecepten.nl telt. Deze box met ingrediënten wordt gewoon bij je thuisbezorgd door MyGoodfoodshop.nl. Het enige wat je zelf nog moet doen is het klaarmaken en de tafel dekken.

Je hebt keuze uit de volgende vissoorten:

 

 

Wat moet je doen om te winnen?

Simpel. Speur Visrecepten.nl af naar dit logo:

winactieicoon

Dit logo hebben we op vijf plaatsen op de website verstopt. Ze kunnen overal staan: bij de ruim 700(!) recepten, bij de vispaspoorten, de achtergrondverhalen uit de vissector en ga zo maar door. Weet jij een van deze logo's te vinden? Mail dan zo snel mogelijk, naar info@visrecepten.nl met de precieze locatie (bijvoorbeeld: www.visrecepten.nl/vissoorten/paling) van het logo, jouw naam en adres. De actie loopt tot 1 december of totdat alle actielogo's (5x) zijn gevonden. Zie de actievoorwaarden voor de verdere details.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door MyGoodfoodshop
Mygoodfoodshop

MyGoodfoodshop is dé webshop voor alle gezonde boodschappen: groenten, fruit, noten, vis en andere gezonde ingrediënten. Drie tot vier dagen verser dan producten in de supermarkt en thuisbezorgd door heel Nederland. 

Bekijk het aanbod van MyGoodfoodshop


Bekijk de actievoorwaarden hier.