Ingrediënten

  • 1 meergranen bake-off stokbrood
  • 2 zoute haringen
  • ½ eetlepel balsamicoazijn
  • 2 el bieslook, fijngeknipt
  • zout en peper

Bereiding

  1. Snijd een meergranen afbakstokbrood in dunne plakjes en rooster ze onder een hete grill goudbruin.
  2. Snijd twee zoute haringen in kleine blokjes en schep ze in een kom om met ½ eetlepel balsamicoazijn, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, zout en peper.
  3. Schep de haringtartaar op de geroosterde sneetjes.

Omega 3-vetzuren

Deze vis is rijk aan Omega 3-vetzuren, deze beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon.

Lees meer over gezonde vetten

Haring

De haringvisserij in Nederland is een van de oudste, bestaande visserijen. De toegestane vangst van haring is enorm: 518.000 ton.

Alles over Haring

Haring

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
216 kcal
/
906 kj
Vetten:
16.00 g.
Eiwitten:
18.00 g.