Visculinair Magazine december is uit!

dinsdag 4 December 2018
Visculinair Magazine december is uit!

Alweer bijna een jaar voorbij! Wat vliegt de tijd toch; zeker naarmate je ouder wordt, lijkt die klok nog harder te gaan tikken. En we willen allemaal zo graag die tien ballen in de lucht houden, want druk, druk, hoort bij deze tijd. Tegelijkertijd lees je steeds meer 'feel good' verhalen in de media. Ontstressen, ontspullen en mindful omgaan met je lijf en geest is een greep uit vele aanbevelingen. Gezond eten is onderdeel van gezond leven, dus ook dit magazine gaat mee in deze flow!

In de decembermaand doen we een aantal malen een stap terug, leggen ons werk even opzij en genieten van het samenzijn met familie en vrienden. We eten en drinken lekker, ietsje meer aandacht voor elkaar, gezond eten mag, en kijken terug op het afgelopen jaar. Even lekker overgeven aan de feel good modus om er in het nieuwe jaar weer volop tegenaan te gaan en onvermijdelijk te starten met tal van goede voornemens. In deze uitgave staan smakelijke suggesties voor alle gelegenheden.

Haal nu jouw exemplaar bij de visspecialist! Wij wensen je op voorhand een smakelijk uiteinde en een even smakelijk begin van het nieuwe jaar.


Naar overzicht