Ingrediënten

  • 10 stuks rose jumbo garnalen
  • 2 gerookte palingfilets
  • 1 rijpe Cantaloupe meloen
  • 8 blauwe bessen
  • Voor de cocktaildressing:
  • 2 el mayonaise
  • 1,5 el yoghurt (natuur)
  • ½ el ketchup (naar smaak)
  • een scheutje cognac of whisky

Bereiding

Meng alle ingrediënten voor de cocktaildressing door elkaar bewaar in een klein schenkkannetje.



Snijd kleine vierkante blokjes van de paling en doe hetzelfde met de meloen. Snijd plakjes van ongeveer gelijke maat van de garnalen. Verhouding is 1/3, 1/3, 1/3.

Meng alles door elkaar en serveer in een klein amuse glaasje of klein water/cocktailglas. Houd nog een klein beetje van het mengsel apart.



Giet er wat cocktaildressing overheen net voor het serveren en verdeel dan de apart gehouden meloen, paling en garnaal zodat je niet tegen de saus aankijkt. Snijd als garnering nog een punt meloen ver in en schuif dit over het glas. Garneer met de blauwe bessen.