Ingrediënten

  • 4 plakjes wilde sockeye zalm
  • 2 komkommers
  • 1 bakje tzaziki
  • 3 takjes verse dille
  • Stevige houten prikkers

Bereiding

  1. Maak de komkommer op maat door de voor- en achterkant er af te halen. Snijd daarna met de snijmachine (stand 6) of met de kaasschaaf lange banen van de komkommer.
  2. Smeer daarna tzaziki op de komkommer, leg in het middelste gedeelte wat wilde zalm en een plukje verse dille en rol daarna de komkommer voorzichtig op.

Tip

Sla eerst 2/3 dicht en rol vanaf daar verder op. Prik de houten prikker er doorheen en klaar!

Zalm

De zalmachtigen waartoe de Atlantische en de Pacifische zalm behoort, zijn vissen die zowel in zoet als zout water leven. Atlantische zalm is inheems in Europa en legt grote afstanden af: van Noorwegen naar Groenland.

Alles over Zalm

Zalm

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
220 kcal
/
924 kj
Vetten:
15.70 g.
Eiwitten:
20.20 g.