Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn op water of olie
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 augurken
  • 2 el mayonaise
  • snufje oregano
  • 8 takken peterselie

Bereiding

  1. Laat de tonijn uitlekken in een zeef.
  2. Snijd de ui en de augurk fijn en pers de teen knoflook erdoor. Voeg naar smaak peper, zout en oregano toe en meng de mayonaise erdoor.
  3. Meng dit mengsel tenslotte door de uitgelekte tonijn en serveer dit op toast bij de borrel.
Bron
Karin Denekamp uit Deventer

Tonijn

Tonijn is een verzamelnaam voor een aantal soorten pelagische oceaanvissen en is onderdeel van de familie der makreelachtigen.

Alles over Tonijn

Tonijn

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
96 kcal
/
402 kj
Vetten:
1.00 g.
Eiwitten:
21.50 g.