Ingrediënten

  • 4 stukken zeewolffilet (à 150 g)
  • sap ½ citroen
  • 2 sneetjes oud witbrood
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 2 el zachte mosterd
  • 200 ml kookroom
  • 2 el bieslook, fijngeknipt
  • 2 el olijfolie
  • zout en peper, versgemalen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Wrijf de stukken vis in met citroensap, zout en peper en laat ze even liggen.
  3. Verkruimel het brood heel fijn in de keukenmachine. Verkruimel ook de geitenkaas. Meng de mosterd door de room. Vet een niet te grote, lage ovenschaal in en leg de stukken vis erin. Schenk de room erover en verdeel hierover de geitenkaas, bieslook en het broodkruim. Sprenkel de olijfolie erover.
  4. Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de vis in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

Lekker met rösti of gebakken aardappeltjes en sugarsnaps.

Zeewolf

De zeewolf is een vis uit de familie van de zeewolven en de grote orde van de baarsachtigen.

Alles over Zeewolf

Zeewolf

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
/