Ingrediënten

  • 150 g gerookte forelfilet
  • 2 meergranen pistolets
  • 1 bakje tuinkers
  • 4 el mayonaise
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 citroen - geraspte schil en sap
  • 2 kleine trostomaatjes

Bereiding

  1. Snijd de broodjes open. 

  2. Meng knoflook, citroenrasp, citroensap en peper door de mayonaise en verdeel dit over de broodjes.

  3. Snijd de forelfilets in repen en leg ze op de broodjes.

  4. Knip de tuinkers los en strooi het over de gerookte forel en garneer met de tomaatjes.

(Regenboog)Forel

Forellen leven net als zalmen zowel in zoet- als zoutwater en behoort dan ook tot dezelfde familie, de zalmachtige. Er zijn drie soorten te onderscheiden: zeeforel, beekforel en regenboogforel.

Alles over (Regenboog)Forel

(Regenboog)Forel

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
126 kcal
/
526 kj
Vetten:
5.80 g.
Eiwitten:
18.40 g.