Ingrediënten

  • 4 forellen, schoongemaakt
  • 2 trostomaten, in plakken
  • 2 tenen knoflook, in plakjes
  • 8 takjes tijm
  • 2-3 el olijfolie (met citroenaroma)

Bereiding

  1. Bestrooi de buikholten van de forellen met zout en peper en vul ze met plakken tomaat, knoflook en takjes tijm.
  2. Bestrijk de forellen met olijfolie en klem ze in een visrooster.
  3. Rooster de forellen 10 cm boven een gloeiende barbecue in 10-15 minuten mooi bruin en gaar, keer ze regelmatig.

Lekker met een aardappel-bonensalade met een mosterdvinaigrette.

(Regenboog)Forel

Forellen leven net als zalmen zowel in zoet- als zoutwater en behoort dan ook tot dezelfde familie, de zalmachtige. Er zijn drie soorten te onderscheiden: zeeforel, beekforel en regenboogforel.

Alles over (Regenboog)Forel

(Regenboog)Forel

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
126 kcal
/
526 kj
Vetten:
5.80 g.
Eiwitten:
18.40 g.