Ingrediënten

  • 200 g roze garnalen
  • 125 gram eiermie
  • 1 struik paksoi
  • 1 grote rode ui
  • 1 rode peper
  • 3 el (roerbak) olie
  • 2-3 el sojasaus

Bereiding

Kook de eiermie in een pan met ruim water beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de stengels en het blad van de paksoi in brede repen. Snijd de ui in dunne partjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in reepjes. Verhit de olie in een wok en fruit de ui en peper tot ze gaan geuren. Voeg de paksoi toe en roerbak het geheel tot de paksoi gaat slinken. Giet de mie af. Schep de mie en garnalen door de groenten en roerbak alles nog 2-3 minuten. Breng het gerecht op smaak met sojasaus.

Roze garnaal

De roze garnaal is een kleine gepelde warmwatergarnaal en behoort tot de familie van Penaeidae garnalen.

Alles over Roze garnaal

Roze garnaal

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
98 kcal
/
410 kj
Vetten:
2.00 g.
Eiwitten:
20.00 g.