Ingrediënten

  • 2 visfilets, zeebaars, wijting, kabeljauw
  • 2 biefstukken, 100 g per stuk
  • 4 kleine wraps
  • 2 avocado’s
  • 100 g sla
  • 4 plakjes cheddar

Ook te bereiden met…

Bereiding

  1. Bestrooi zowel de biefstukken als de visfilets met peper en zout.
  2. Bak de vis om en om in wat boter gaar. Zet weg tot later gebruik.
  3. Doe hetzelfde met de biefstuk, naar smaak: raw, medium of well-done.
  4. Snijd de biefstuk in dunne plakjes.Verdeel de visfilets in twee stukken.
  5. Haal de avocado uit de schil en snijd deze in twee helften.
  6. Leg een wrap op het werkblad en leg er een halve avocado op. Maak met een vork de avocado fijn.
  7. Leg er vervolgens wat sla op, dan een halve visfilet, een plakje cheddar en een paar plakjes biefstuk.
  8. Rol de wrap op en snijd deze schuin in tweeën. Herhaal met de rest van de wraps.

Zeebaars

Zeebaars is familie van de straalvinnige vissen uit de orde van baarsachtigen. Het is een solitaire roofvis gaat vooral in de schemering en 's nachts op jacht gaat.

Alles over Zeebaars

Zeebaars

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
120 kcal
/
503 kj
Vetten:
2.80 g.
Eiwitten:
23.50 g.