Ingrediënten

  • 4 Hollandse Nieuwe
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 2 Granny Smith appels
  • bosuitjes
  • 1 bakje tuinkers
  • geschaafde komkommer
  • versgemalen peper
  1. Verwijder de staartjes van de haring.
  2. Hak de vis in kleine stukjes en schep de fijngesneden bosui erdoorheen. Breng op smaak met versgemalen peper.
  3. Snijd de appel in kleine blokjes en meng deze met de gehakte haring.
  4. Steek met een ring mooie rondjes uit stevig roggebrood. Vul de ring daarna af met het haringmengsel en druk lichtjes aan.
  5. Verwijder nu de ring voorzichtig en garner met een komkommerkrul en verse tuinkers.

Haring

De haringvisserij in Nederland is een van de oudste, bestaande visserijen. De toegestane vangst van haring is enorm: 518.000 ton.

Alles over Haring

Haring

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
216 kcal
/
906 kj
Vetten:
16.00 g.
Eiwitten:
18.00 g.