Ingrediënten

  • 1 pak basmatirijst
  • 2 el olie
  • 1 rode peper
  • 2 kroppen paksoi
  • 1 pak kokosmelk
  • 400 g koolvisfilets
  • 1 ui
  • 1 blik doperwten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui met de peperreepjes. Bak de paksoi 3 min. mee. Voeg de kokosmelk en erwten toe en breng tegen de kook.
  3. Leg de vis tussen de groenten en stoof met de deksel op de pan in 8 min. gaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Verdeel de koolvis met de groente over 4 borden en schep er de rijst bij.
Bron
Verse Oogst

Koolvis

Koolvis is familie van de kabeljauw. Er zijn twee soorten: witte koolvis (Pollachius pollachius) en zwarte koolvis (Pollachius virens).

Alles over Koolvis

Koolvis

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
80 kcal
/
333 kj
Vetten:
1.20 g.
Eiwitten:
17.20 g.