Ingrediënten

  • 500 g (diepvries) tonijnsteaks, ontdooid
  • peper en zout
  • Sesam zaadjes
  • sojasaus
  • 8 kleine wraps (kant en klaar)
  • 150 g roomkaas (Philadelphia)
  • roerbakmix Thais

Bereiding

  1. Ontdooi de tonijn ruim van tevoren in de koelkast. Kruid de tonijnsteaks met peper en zout en kruiden naar keuze. Marineer de tonijn met de sojasaus en laat dit even intrekken. Verwarm ondertussen een wok en roerbak de groenten.
  2. Verhit een grillpan en grill de vis medium/ rosé aan beide zijden maximaal 1 minuut. Snijd de tonijn vervolgens in plakjes en bestrooi deze met sesamzaadjes.
  3. Verwarm de wraps licht in een droge koekenpan totdat ze een beetje opblazen. Bestrijk de warme wraps met roomkaas en verdeel hierover de groenten en tonijn. Nu oprollen en genieten maar!
Bron
Anova Seafood (www.anovaseafood.nl)

Tonijn

Tonijn is een verzamelnaam voor een aantal soorten pelagische oceaanvissen en is onderdeel van de familie der makreelachtigen.

Alles over Tonijn

Tonijn

Voedingswaarden:

Per 100 gram onbereid product:

Energie:
96 kcal
/
402 kj
Vetten:
1.00 g.
Eiwitten:
21.50 g.