Visculinaire recepten

 

Visculinair magazine

Hét magazine over vis

Visculinair magazine brengt jou 4x per jaar alles over vis!

 

Recepten en tips

Vis is gezond, dat weet bijna iedereen. Veel mensen vinden vis ook lekker, maar weten zelf niet altijd hoe ze vis moeten bereiden. Tal van recepten en mogelijkheden passeren de revue in het magazine.

 

Verantwoorde vis

Bij steeds meer consumenten speelt ook de vraag waar de vraag waar de vis vandaan komt en is deze vis op verantwoorde wijze gevangen? Alle ondernemers in de viswereld, van visserman tot visspecialist, zetten zich dagelijks in om en verantwoord product aan te bieden. In interviews en achtergrondverhalen wordt het verhaal achter de vis verteld.

 

Weetjes en gadgets

Ons kleine landje aan zee heeft een eeuwenlange traditie met vis. In gemeenten vinden jaarlijks evenementen plaats, waar de sfeer van vis en visserij te proeven is. Hierover zul je regelmatig lezen en interessante weetjes en gadgets brengen we ook graag onder jouw aandacht.

Visculinair magazine is verkrijgbaar bij jouw visspecialist. Heeft hij het nog niet in huis? Verwijs hem dan door naar visbureau.nl.


Wekelijks visrecepten in je mailbox

Wil je vaker vis eten maar heb je geen inspiratie voor een lekker recept? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van visrecepten.nl. Je ontvangt dan 1 keer per week 2 heerlijke visrecepten in je mailbox.


Omega3

Wist je dat je om aan de dagelijkse hoeveelheid Omega3 te komen, je per week maar 70 gram gerookte makreel hoeft te eten?

Dus neem als lunch een lekker broodje gerookte makreel en je hebt je Omega3 voor de week weer te pakken! Zo ben je goed met je gezondheid bezig.

Meer over Omega 3


2x per week vis

De Gezondheidsraad adviseert om twee keer per week vis te eten, waarvan één keer een vettere soort. Twee keer per week vis op het menu? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Met vis zijn volop variaties mogelijk en bovendien is vis in een handomdraai klaar. Kijk maar eens naar al deze lekkere recepten hiernaast.

Meer over 2x per week vis