Recepten Visculinair kookboek

 

Visculinair kookboek

Visculinair kookboek

Visculinair magazine bestaat nu twee jaar. Het blad wordt enthousiast ontvangen en groeit nog steeds. Om dat te vieren hebben we een kookboek ontwikkeld.

Vis van dichtbij

Het 84 pagina's tellende boek bevat 46 recepten. Vele soorten vis die hier als basis worden gebruikt, komen van onze eigen Hollandse vissersvloot. Want vers van dichtbij, gezond, veelzijdig en vooral lekker: dat is vis! Ook laten we 'de mannen van de zee' aan het woord, die een kijkje geven achter de schermen van de visserij en visverwerking.

Smaakvol én praktisch

De vormgeving en afwerking is smaakvol. De recepten zijn duidelijk opgemaakt en allemaal voorzien van een gerechtfoto. Verder is het boek vooral praktisch: het heft een handige ringband en een afwasbare kaft.

Verkrijgbaar

Het kookboek is te koop bij de visspecialist en kost slechts € 8,95. Heeft uw vishandelaar het boek niet? Bestel het dan zelf in onze webshop.


Visculinair kookboek

Preview