Borrelhapjes

 

Mijn recepten

    Geen recepten
 

Vis bij de borrel

Borrelen met vis

Heb je een feestje gepland? Komen je buren op de borrel? Of wil je eens niet uitgebreid koken maar genieten van verschillende kleine gerechtjes? Dan ben je vast op zoek naar lekkere en makkelijk te bereiden (borrel)hapjes.

Vaak zetten mensen de frituurpan aan, doen wat nootjes in een bakje en serveren een bord met kaas en worst. Altijd lekker en heel makkelijk, dat wel. Maar niet zo origineel en vaak zijn deze hapjes ook niet echt gezond. Denk bij een volgende gelegenheid ook eens aan vis als borrelhapje, want met vis kun je eindeloos veel originele en lekkere borrelhapjes bereiden. 


Gezond, makkelijk en lekker snacken

Er zijn zoveel soorten vis en bereidingswijzen, dus voor ieder wat wils! Een ander voordeel is dat de hapjes gelijk een stuk gezonder worden. Terwijl je van lekker eten geniet krijg je ook nog eens je dagelijkse portie omega-3 binnen!

Op deze website kun je voldoende inspiratie op doen. In het linker menu staan al een paar suggesties. De meeste van deze hapjes hebben een korte bereidingstijd of kun je van te voren klaarmaken. Voor alle hapjes geldt: maak het je gasten niet te moeilijk. Dus serveer kleine porties, het liefst op een klein schaaltje of amuselepel en vergeet de servetjes niet!

Nog meer inspiratie opdoen voor borrel met vis? Lees hier meer.


Van vis uit het vuistje tot hors d'oeuvres

Vishapjes zijn geschikt voor elke gelegenheid of feestje. Inspiratie nodig?


Omega3

Wist je dat je om aan de dagelijkse hoeveelheid Omega 3 te komen, je per week maar 70 gram gerookte makreel hoeft te eten?

Dus neem als lunch een lekker broodje gerookte makreel en je hebt je Omega 3 voor de week weer te pakken! Zo ben je goed met je gezondheid bezig.

Meer over Omega 3