Recept van de dag

Rolmops op knolselderijsalade

Type gerecht
Lunchgerecht
Bereidingstijd
< 20 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Rolmops op knolselderijsalade

Roerbak van garnalen en mosselen met gele rijst

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
2 personen
Ontvang recept per mail rss
Roerbak van garnalen en mosselen met gele rijst

Gegratineerde tongrolletjes uit de oven

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gegratineerde tongrolletjes uit de oven

Geroosterde sardines met sjalotjesvinaigrette

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Geroosterde sardines met sjalotjesvinaigrette

Gestoomde zeeduivel met prei

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gestoomde zeeduivel met prei

Griekse sardinespread

Type gerecht
Borrelhapje / Amuse
Bereidingstijd
< 20 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Griekse sardinespread

Zalm met groene groenten uit de wok

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Zalm met groene groenten uit de wok

Vis van de maand

Meer recepten
 
  • Eerste vaatje Hollandse Nieuwe voor € 90.000,- naar Plus Retail

    Eerste vaatje Hollandse Nieuwe voor € 90.000,- naar Plus Retail

    14 juni 2016 - Opbrengst veiling naar stichting Het Vergeten Kind Den Haag, 14 juni 2016 – Tijdens de traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe in Scheveningen heeft Plus Retail de eerste haringen van dit seizoen weten te bemachtigen. De veiling heeft een bedrag van € 90.000,- opgeleverd. De opbrengst is geschonken aan stichting Het Vergeten Kind. Vanaf morgen, 15 juni, is de Hollandse Nieuwe overal in het land te koop.

  • Haringseizoen start op 15 juni 2016

    Haringseizoen start op 15 juni 2016

    23 februari 2016 - Den Haag, 23 februari 2016 – Op 15 juni start van het nieuwe seizoen van de ‘Hollandse Nieuwe’. De haringhandel maakte vandaag de startdatum bekend en meldt dat de opbrengst van de daaraan voorafgaande traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe deze keer gaat naar stichting Het Vergeten Kind.

  • Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    Persreactie advies Gezondheidsraad visconsumptie

    5 november 2015 - Den Haag, 5 november 2015 - De Nederlandse vissector zou het toejuichen wanneer de consument het nieuwe voedingsadvies van de Gezondheidsraad direct zou opvolgen. Dat zou betekenen dat de visconsumptie in Nederland minstens wordt verdubbeld. Dit stelt de Nederlandse vissector in reactie op de nieuwe richtlijnen voor goede voeding die de Gezondheidsraad heeft gepubliceerd. Daarin wordt gemeld dat één keer per week (vette) vis eten goed is voor de gezondheid. (In de richtlijn 2005 was dit nog twee maal per week). Op dit moment eten we in Nederland namelijk gemiddeld één keer in de drie weken vis.

nieuwsoverzicht