Recept van de dag

Marokkaanse zeeduivel met asperges

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Marokkaanse zeeduivel met asperges

Groentetagliatelle met zalm en tomatendressing

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
10 - 20 min
Aantal personen
2 personen
Ontvang recept per mail rss
Groentetagliatelle met zalm en tomatendressing

Geroosterde sliptong met pittige tartaarsaus

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Geroosterde sliptong met pittige tartaarsaus

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

Type gerecht
Voorgerecht
Bereidingstijd
30 - 45 min
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

Gebakken zeebaarsfilet met tomaat

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
2 personen
Ontvang recept per mail rss
Gebakken zeebaarsfilet met tomaat

Tarbotfilet met gele paprika en kappertjes

Type gerecht
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
20 - 30 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Tarbotfilet met gele paprika en kappertjes

Komkommerschuitjes met haring

Type gerecht
Borrelhapje / Amuse
Bereidingstijd
< 20 min.
Aantal personen
4 personen
Ontvang recept per mail rss
Komkommerschuitjes met haring

Vis van de maand

Meer recepten
 
  • Nieuwe eettrend gespot: Seafood boil

    Nieuwe eettrend gespot: Seafood boil

    4 juli 2017 - Langoustines komen steeds vaker uit onze eigen Noordzee. Desondanks eten wij Nederlanders deze kreeftachtige nog lang niet zoveel als de landen rondom de Middellandse Zee. Om Nederlanders op een laagdrempelige manier hernieuwd kennis te laten maken met langoustines introduceerde het Nederlands Visbureau onlangs het Amerikaanse fenomeen ‘de Seafood Boil’ met deze kreeftachtige in de hoofdrol.

  • Start haringseizoen 14 juni

    Start haringseizoen 14 juni

    14 juni 2017 - Op 14 juni is officieel het seizoen van de Hollandse Nieuwe van start gegaan. Dit betekent dat overal in Nederland en dus ook bij jouw favoriete visspecialist deze heerlijke Hollandse specialiteit weer te verkrijgen is. Ondanks dat de verwerking van deze lekkernij tegenwoordig veelal in Scandinavië plaatsvindt, is het wel degelijk een oerhollands product.

  • Vaderdag 18 juni

    Vaderdag 18 juni

    14 juni 2017 - Hij heeft je getroost, leren fietsen, geholpen met school en alles geleerd wat hij wist: Pappa. Hoe jong of oud je ook bent, pappa blijft jouw superheld. Ben je ondanks dat Vaderdag glad vergeten?

nieuwsoverzicht